06 Sep

Gezonde recepten voor sportievelingen

Voor 1 persoon, Wanneer u (veel) sport, is het ook belangrijk om de juiste voeding te kiezen. Met deze voedzame en heerlijke granola en eigengemaakte yoghurt begint u de dag goed. Bekijk hieronder nog meer gezonde recepten die ideaal zijn voor sportievelingen.

Lees het hele artikel

05 Jul

Miele gaat culinaire samenwerkingen aan

Miele gaat twee bijzondere culinaire samenwerkingen aan, namelijk met AirDnD.nl en met de Italiaanse tv-chef Roberta Pagnier. AirDnD.nl (Air Drink 'n Dine) is een platform waarop online een diner in een huiskamer¬restaurant van een hobbychef kan worden geboekt. Miele zal op regelmatige basis de AirDnD-hobbychefs uitnodigen voor speciale kookworkshops in het Experience Center te Vianen om vooral kennis en recepten met elkaar te delen. De sympathieke Italiaanse tv-chef Roberta Pagnier - bekend van 24Kitchen en Carlo's TV café - gaat een prominente rol spelen in de communicatie van Miele. Zo gaat zij culinaire online video's maken, heerlijke recepten ontwikkelen en is ze culinair expert in een door Miele gesponsord tv-programma. Stefan Verhoeven, managing director van Miele Nederland reageert: “Door deze samenwerkingen komen wij op een vernieuwende en onderhoudende manier in contact met onze klanten, met als doel ze te inspireren en te voorzien van relevante informatie over gezond en lekker koken.”
Lees het hele artikel
01 Dec

Tips van het Miele-kookteam

Elk jaar weer, zo vlak voor de feestdagen, wordt de redactie overspoeld met vragen over het kerstmenu. Ons Miele-kookteam heeft een aantal vragen geselecteerd. Zó wordt het kerstmenu absoluut een feest!


Lees het hele artikel
per pagina
Loading...