01 Mar

Active-vaatwassers van Miele - Tijdelijk tot € 150,- retour

De nieuwe, tijdelijk verkrijgbare en zeer aantrekkelijk geprijsde Active Vaatwassers van Miele beschikken vanzelfsprekend over de voordelen die zo kenmerkend zijn voor Miele-vaatwassers. Zoals de flexibele indeling van de rekken, de unieke besteklade en een perfect afwasresultaat. En dat alles met een Miele-kwaliteit waarvan u jarenlang zorgeloos kunt genieten. Een echte aanwinst dus voor in uw keuken!

Lees het hele artikel

04 Aug

Miele nieuwe afzuigunits voor schone lucht

Bij het design van een afzuigkap lopen de meningen vaak uiteen. De ene keer doet hij dienst als blikvanger in de keuken, in andere gevallen wordt hij gewoon in de meubels geïntegreerd en doet hij onopvallend zijn werk. De nieuwe afzuigunits van Miele zijn ingetogen en elegant – en ze verbruiken weinig energie. 
Lees het hele artikel
02 Feb

Miele is volledig voorbereid op het EU-energielabel voor afzuigkappen

Vanaf januari 2015 is ook voor afzuigkappen een EU-energielabel noodzakelijk. Miele biedt de consument nieuwe en al bestaande modellen die in alle opzichten overtuigen. Miele-afzuigkappen bieden namelijk de maximale energie-efficiëntie, zonder dat dat afbreuk doet aan vermogen of comfort.


Lees het hele artikel
per pagina
Loading...