Betaalmogelijkheden

Wat is iDEAL? 
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen: 
- U bestelt een product - Kies iDEAL als betaalmethode 
- Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt 
- U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank 
- De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld 
- Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed 
- U ontvangt een bevestiging van uw bank 
- U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Wat is bankoverschrijving/overboeking (gratis):
Heeft u geen bankrekening die geschikt is voor iDEAL, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van Inbouwwarenhuis BV, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is bezorgen wij uw bestelling. 

Wat is Paypal:
PayPal is een veilige en vertrouwde verwerkingdienst van betalingen waarmee u online winkelt. PayPal kan gebruikt worden bij inbouwwarenhuis.nl om items te kopen met een credit card (Visa, MasterCard, Discover, and American Express), Betaalkaart, of E-check (dat wil zeggen met behulp van uw gewone bankrekening).

Loading...